MOBIELE
VERSIE
Algemene toeristische informatie over Istrie

Istrie.org

Logo Made in Flanders
gastenboek

Het gastenboek is afgesloten wegens het herhaaldelijk automatisch spammen door gok- en erotische sites.
Schrijf gerust uw opmerkingen over deze web-stek in het gastenboek van www.kroatie.org .
Verkies je een gewone e-mail aan de webmaster, klik dan hier : info@istrie.org.

Alvast bedankt !

karikatuurtjeNaam: Johan Homepage: geen
Van: Gent
verzonden op: Oct 1 14:57:26
Bericht: Goede webstek, sober maar informatief

karikatuurtjeNaam: polla Homepage: geen
Van: nederland
verzonden op: Apr 3 20:22:11
Bericht: ik moet een werkstuk maken en ik wist niej dat er zooooooo veel romeinse dingen in kroatie waren!!!!! ik ben er niej geweest maar ik wil er wel graag heen: lekker in de zon en de zee :-)

karikatuurtjeNaam: bianca winkeler Homepage: geen homepage gegeven
Van: voerendaal
verzonden op: Feb 15 21:07:16
Bericht: wij gaan dit jaar voor de 5-e keer naar fazana,het is een hele mooie camping we zitten al voor de 4-e keer op Bi Village,vandaar kun je ook alle plaatsen gaan bezoeken.

karikatuurtjeNaam: Jan Homepage: geen homepage gegeven
Van: ergens...
verzonden op: Jan 17 11:28:18
Bericht: Lťonie en ik waren er van 26 juni tot 3 juli 2004. We hebben Pula (de Arena) en Rovinj bezocht en verder veel gezwommen en erg lekker gegeten.

karikatuurtjeNaam: a doornekamp Homepage: geen homepage gegeven
Van: ergens...
verzonden op: Nov 17 21:53:06
Bericht: leuke side hoopte alleen een detailkaartje van istrie te vinden als iemand er een weet ik hou me aanbevolen

karikatuurtjeNaam: iris Homepage: geen homepage gegeven
Van: nederland (peize)
verzonden op: Oct 6 15:45:11
Bericht: Ik kom al 6 jaar achter elkaar in de zomervakanties in kroatiŽ in het plaatsje medveja. Het is er echt supers en als ik er een keer niet heen zou gaan dan zou ik het echt super missen,want heb daar ook kroatische vrienden gemaakt waar ik heel veel contact mee heb. Het kiezelstrand is er minder maar dan maar een dikker matje meenemen toch!?! S'avond kun je lekker hangen op het strand of op de terrasjes daar :). Het is daar ook vaak warm zoals 40-45 graden en 1 keer toen ik er was haalde de thermometer 50 graden!! Voor de rest kan je er leuke dingen doen zoals parasailen en met de jetski over het water scheuren en natuurlijk hele mooie kerken,museums,kastelen en nog veel meer bezoeken in medveja en ander plaatsen die ook ver van medveja liggen zodat je met een boot moet of een paar uur met de auto. Ben al op vele plaatsen geweest super gewoon en een aanrader ;).......

karikatuurtjeNaam: Domestos Homepage: geen homepage gegeven
Van: nederland
verzonden op: Aug 27 22:56:35
Bericht: Wij zijn al voor het 5e jaar in Istrie, Kroatie en het si prachtig. Wij zitten in Ravni dat is een heel leuk plaatsje zo'n 10 kilometer van Labin en 15 kilomter van Rabac. het strand is daar niet druk er is bijna altijd wel voldoende plek om te gaan liggen. ik raad u aan om een parasol mee te nemen of iets dergelijks want het kan daar makkelijk 40 graden worden. je hebt een prachtig uitzicht op Rabac en Rijkeka, dus zeker een plek om te gaan kijken.

karikatuurtjeNaam: Tom van Riel Homepage: //
Van: Breda
verzonden op: Aug 3 19:50:57
Bericht: Pula is een prachtige stad. Rondom Pula zijn voldoende mogelijkheden om een leuke vakantie te hebben. Ook wanneer je slechts in de buurt van Pula bent is het de moeite waard om de stad te gaan bekijken. Ik raad wel aan om in de zomermaanden al vroeg op pad te gaan omdat het in de middag behoorlijk warm kan zijn. Een ander advies wat ik wil geven is om naar een concert of opera te gaan in de Arena van Pula. Het is werkelijk prachtig om in zo'n oud gebouw een voorstelling bij te wonen. Kaartjes kun je kopen bij de VVV van Pula.

karikatuurtjeNaam: Erwin Jansen Homepage: geen homepage gegeven
Van: Nijmegen
verzonden op: Jul 12 14:39:43
Bericht: Veel steden in IstriŽ zijn officieel tweetalig Kroatisch en Italiaans. De opmerking dat Kroatisch dť taal is, is dus onjuist.

karikatuurtjeNaam: Ron Versteyne Homepage: geen
Van: Noord-Holland
verzonden op: Jun 9 10:48:52
Bericht: Toen ik mijn voornemen om een aantal dagen naar Istrie te gaan, met een collega besprak (die al jaren is getrouwd met een man van de streek) en ik haar vertelde, dat ik de bekende plaatsen als Pula, Porec etc. zou bezoeken, wees zij mij juist op Rovinj (uiteraard komt zij er regelmatig), dat het een enig plaatsje is. Nou, zij heeft geen woord teveel gezegd, want voor mijn vrouw en mij staat Rovinj met stip op nr. 1, waar het de plaatsen in Istrie betreft. Mooi, gezellig, leuk, cultureel, met een prachtige kerk op het schiereiland (waarbij we ons door een aanwezige jongeling het verhaal over Eufemia hebben laten vertellen. We raden iedereen die Istrie bezoekt van harte aan om dit fantastische plaatsje zeker te bezoeken.

karikatuurtjeNaam: Jan Homepage: geen
Van: hier
verzonden op: May 12 8:45:46
Bericht: Ik hoop dat het binnenland ook snel besproken wordt. Mooie site.

karikatuurtjeNaam: Hans Homepage: www.kroatie.org
Van: vlaanderen
verzonden op: May 2 17:20:33
Bericht: Geniet van IstriŽ en IstriŽ.orgvandaag 21-7-24, laatst aangepast op 26-07-15.